lauantai 9. heinäkuuta 2011

No niin, sainhan ne kuvat vihdoin ladattua. Viime sunnuntai oli siis Tärkeä Päivä, meidän poikien ensimmäiset oikeat kilpailut. :D



Tai no onhan pojat kilpailleet kerran aikaisemminkin, Suomessa meidän kotitallilla seurakisojen puomiluokassa, mutta nämä olikin ihan OIKEAT kilpailut joihin poni piti ajaa trailerilla (se olikin ehkä tärkeintä koko reissussa :D).

Taluttajana toimi eräs miehen valmennettava, ja ratsuna Veiwil-poni, jolla siis minä normaalisti ratsastan... :D Kyseessä oli "Führzügelklasse" jossa on siis taluttaja, ratsasastusta kyllä hiukan arvostellaan (eli istuntaa ja vaikutusta ratsuun, asianmukaisia varusteita sekä hymyä :D Miehen pomo sanoikin alkaneensa esteratsastajaksi vain siksi, että hymyilemättömyys ei vaikuta lopputulokseen) mutta kaikki saavat silti palkinnon.



Kaikki sujui oikein hyvin ja poni käyttäytyi kerrassaan loistavasti, vaikka ei ole poistunut kotitallilta yli viiteen vuoteen eikä muutenkaan ole ehkä kaikkein kylmähermoisinta laatua. Meillä taisi myös olla kisan suurin poni ja pienin lapsi. :D Juoniori oli oikeastaan yli vuoden osallistujien alaikärajaa nuorempi, mutta eipä tuota nyt niin tarkaan syynätty.

Ja hauskaa oli!

Ei kommentteja: