perjantai 18. tammikuuta 2013

... ja vuoden ensimmäinen

Hui, meillä on TALVI. No joo, pakkasta ei ole ollut yli -5 asteen, mutta sekin riittää, hrr...

Pikkuheppa ja ulkoilukaverinsa AmonMammat kasvattavat masuja
Muokkasin vähän  ulkoasua mutta meni hermo kun kone on niin hidas, jatkan jossain vaiheessa (jos muistan...) toisella koneella.

Nyt olen ratsastanutkin taas, tosin alku oli vähän onneton kun muutaman päivän ratsastuksesta seurasi sellaiset selkäkivut että jäin suosiolla uudelleen tauolle. Nyt olen taas aloittanut pikkuhiljaa ja yritän myös pysyä siinä rauhallisessa tahdissa tämän aloittamisen kanssa, jos selkäkin kestäisi sitten. Consensilla ei ollut mitään hurjaa paloa takaisin töihin, eikä sitä näyttänyt kovin harmittavan uusi taukokaan. Mutta apua, ratsastuksen myötä iski taas varustekuume, hankin nyt ensi alkuun Consensille uudet kuolaimet ja itselleni housut. Kävin vieraissa ja rakastuin, eli noin 20:n Pikeur-vuoden jälkeen ostin Cavallon housut pääasiassa ihan siksi, että olivat halvemmat. Ja ne ovat i-h-a-n-a-t! Ei malttaisi riisua ollenkaan. Mukavat yllä, kivan näköiset, edulliset ja tarpeeksi pitkät, sillä vaikka en todellakaan ole mikään kilometrikoipi niin pikeurin pitkissäkin housuissa lahkeet ovat ihan liian lyhyet. Täytyy sanoa että nyt on pakko vaihtaa suosikkia, ainakin housujen osalta.Pikkuhepasta tuli ratsu, mies käväisi sen selässä ja kun se ei juuri korvaansa heilauttanut mentiin samantien vielä hiukan käyntiä ja raviakin. Enempää ei nyt näillä näkymin "ratsasteta" sillä, koska mikäli kaupat onnistuvat niin uusi omistaja hoitaa sisäänratsastuksen. Jos ei, niin tarjoan sitä sitten jonnekin muualle, jolloin kannattaa ehkä ensin vähän opetella perusasioita. No katsotaan,se asia selviää lähitulevaisuudessa.Minä repäisin ja uhmasin appiukkoa, en muista olenko täällä valittanut meidän kengittäjästä joka ei tule ikinä silloin kuin pitäisi ja kun tulee, ei hänellä koskaan ole aikaa/voimia tehdä meidän hevosia (mikä on ihan ymmärrettävääkin, koska yleensä tullessaan vuolee ensin appiukolta laumallisen villihevosia). Tilasin nyt sitten pikkuheppaa sekä Consensia ja lasten Pina-ponia varten oman kengittäjän, tulee maanantaina (ja kavereiden kokemusten perusteella myös tosiaan tulee silloin...). Appiukolle en tosin ole vielä kertonut. :D

"Jouduin" uusimaan tv-kaistan tilauksen (jonka lopetin kun en ikinä ehtinyt mitään katsoa) Ypäjä-sarjan takia, aivan loistava ohjelma. Tietenkään tuo teinielämä ei ehkä itsellä liippaa niin läheltä, mutta kyllähän siinä aikuisiakin näkyy sekä tuttuja maisemia, tuli ihan ikävä. Nyt surettaa jo etukäteen että sarja on niin lyhyt... No onneksi koukuttauduin samalla pariin muuhunkin tv-ohjelmaan.

Kuvat on tällä kertaa valitettavasti kaikki otettu puhelimella joten laatu ei ihan päätä huimaa, mutta kaipa niistä vähän selvää saa. Täytyy laittaa ensimmäisestä varsastakin kuva, tallissa oli kovin pimeää ja kuva sen mukainen. Varsa taitaa siis olla nyt pariviikkoinen, i. Stolzenberg. Seuraavan pitäisi syntyä helmikuun alkupuolella, yhteensä 18 tammaa on kantavana.


Ei kommentteja: