keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Varsoja varsoja varsoja...

Varsomiskausi on nyt sittten lähtenyt siinä määrin käyntiin että en pysy enää laskuissa mukana, mutta on noita viime päivinä putkahdellut.

eEnsimmäisethän ovat jo isoja tyttöjä:

Tytöillä on kuvissa letit koska olivat huutokauppavalinnoissa, läsipäinen varsa otettiinkin eliittihuutokauppaan, toista eivät halunneet.

Appiukon ylpeys, Quinchen Glück (Quaterback-De Niro, omaa kasvatusta neljännessä polvessa) varsoi kauniin joskin aika pienen mustan orivarsan Rotsponista.


Ja sen emä tummaruunikon orivarsan Demseystä.


Lisäksi yksi vieraista tammoista varsoi orivarsan Desperadoksesta ja tänään toinen järjettömän kokoisen tammavarsan Van Helsingistä. En ole ikinä edes kuullut että vastasyntynyt voisi olla sen kokoinen, se on saman kokoinen kuin nuo yli kaksikuiset varsat.

Muuten ei ole tapahtunut ihmeitä. Antero voi hyvin.2 kommenttia:

-Erja- kirjoitti...

oivoi, ihana tuo musta läsipää!!

Ja tuosta Rotsponilaisesta tulee varmasti kanssa hieno, toivottavasti pää ei ole liian kova ;)

Pauliina kirjoitti...

Läsipään emä pelkää sitä, varsa painelee päivät pukkilaukkaa karsinan päästä toiseen ja potkii ohimennessään, ja emä menee karkuun... Onneksi se varsa myydään ensi kuussa. :D

Ja rotsponilaisen emäkin on jo aikamoinen mimmi, eli voi olla että varsastakaan ei ihan terapiaratsua kasva. Etenkin kun ei ole oikein tietoa kuinka varsalle saa varsaseuraa, emä kun mieluiten tappaisi kaikki lajitoverit joihin pääsee käsiksi. Eikä ehkä ole varsan kanssa nyt kovin paljon sosiaalisempi. Mutta siis laatua löytyy kyllä emästäkin, eli varsasta tulee varmasti ihan hieno peli jos vain löytyy ihminen joka sen kanssa tulee toimeen.