keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kevät!

Kyllä kai nyt jo uskaltaa sanoa että on kevät... Hurjan myöhässä on tänä vuonna mutta nyt ei VOI enää mikään takatalvi iskeä. Ihanaa kun on niin paljon valoisampaa. Ruohokin kasvaa nyt vihdoin täydellä kohinalla kun tuli vettä pari päivää.

Consens ainakin nauttii lämmöstä, huomautettakoon että se ei IKINÄ makaa niin että joku näkee, en ole koskaan nähnyt sen makaavan karsinassa mutta:

Auringon lämmittämä hiekkatarha on kuin biitsillä makoilisi


Huutokauppa oli ja meni, meidän varsasta maksettiin 7 tonnia. Ihan ok, maksoi itsensä takaisin, huonomminkin olisi voinut käydä. Silberschmied-ruunan (Scirocco) kohdalla kävi vähän niin kuin arvelinkin, jäi niiden näyttävämpien jalkoihin, tosin aika vaisusti se esiintyikin, taisi olla vähän mehut pois.

No seuraava eli toukokuun huutokauppa onkin heti samantien jo, vapun jälkeen. Siellä meiltä on mukana ruuna Quincy (tälle on omistajansa antanut itse nimen jo varsana ja se on sama kuin minun koirallani, hassu sattuma :D). Tämä tulee siitä samasta "villihevoslaumasta" kuin tuo Sciroccokin oli, tämä vain ei ollut koskaan ihan henkilökohtainen suosikkini. Mutta nytpä se on pois ja saa nähdä tuleeko se ehkä sittenkin olemaan kalliimpi kuin Scirocco oli. Tällä on mielenkiintoinen suku (kyllä ruunankin suvulla on merkitystä ainakin tässä iässä, kun omasta suorituskyvystä ei ole tietoa) ja se on myös alkanut liikkua ihan mukavasti ja käyttäytyykin ihan hyvin pääasiassa, mutta meillä vain ei kemiat kohdanneet. Toivotaan että uusi omistajansa tulee olemaan tyytyväinen.

Muuten meillä ei ole ihmeempiä tapahtunut. Consenshan tosiaan teloi itsensä silloin lomani aikana ja vaikka se ei ole ontunut koko aikana ollenkaan, niin ei se oikein oma itsensä ole. Muutenkin koko tuo sen takaosa on jotenkin niin onnettomassa kunnossa että päätettiin nyt vihdoin tilata eläinlääkäri-fysioterapeutti sitä katsomaan, tämä vain oli sopivasti lähtenyt lomalle kun vihdoin saimme päätöksen tehtyä... Mutta ennen kuin sitä on nyt kunnolla vilkaistu en aio yrittääkään kovin kummoista ratsastusta koska siitä tulee vain huonolle tuulelle, molemmat osapuolet. Kaviot on sentään saatu kuntoon nyt kun hankittiin uusi kengittäjä, joka tulee säännöllisesti. Tänään vain oli vähän kiusallinen tilanne kun sekä appiukon kengittäjä että meidän "uusi" kengittäjä sattuivat samaan aikaan paikalle.

Nyt kun ratsastaminen ei oikein innosta olen keskittynyt enemmän juoksuttamaan, kahdella liinalla koska se on mielestäni kuitenkin monipuolisempaa ja ratsastuksen kannalta hyödyllisempää.
Pahoittelen kuvien laatua, ne on näpsitty kännykällä.Varsat kasvavat vaudikkaammin kuin tuo ruoho ja odottelevat jo laidunkautta (tai no ehkä ne eivät, jotka eivät ole vielä syntyneet). Tässä Damsey-De Niro orivarsuli.


Ei kommentteja: