sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hevosjuttuja

Päätin nyt kuitenkin perustaa ihan oman blogin pelkästään hevosasioille. Tuota toista blogia aloittaessani tarkoitus oli keskittyä lähinnä koiran kanssa treenaamiseen ja löpistä jotain muuta väliin (kun me nyt ei niiiiin ahkeria treenaajia olla...) mutta kas, siinä kävi niin kuin lähes jokaisessa keskustelussa, jonka käyn entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa: jotenkin se puhe kääntyy hevosiin ja sitten aiheesta ei olekaan enää ulospääsyä. Aluksi ajattelin, että voin kerätä kaikki asiat maan ja taivaan väliltä yhteen blogiin, kun en sitä kuitenkaan tule joka päivä päivittämään, mutta onhan tuo tuollaisenaan kieltämättä aika...no kirjava.

Joten tuo ensimmäinen blogini pysyköön lähinnä koirajutuissa, ja sinne väliin voin sitten postailla niitä yhteiskunnallisia kannanottoja ja tv-ohjelma-arvosteluja, tämä keskittyköön hevosiin.


Tarkoituksena olisi, että tämä blogi ei ole vain tallipäiväkirja tyyliin "olin tallilla, normisettiä, ihan kiva ilma" vaan silloin, kun tallilla ei tapahdu mitään mitä jälkeenpäin pitäisi muistaa, kirjoittelen vähän ajatuksiani ratsastuksesta ja hevosista yleisesti, vuosien varrella on kuitenkin tullut vastaan aika monta asiaa jotka ovat hämmästyttäneet ja kummastuttaneet pientä suomalaistyttöä. Ja kuvia laitan kyllä jatkossakin niin tänne kuin toiseenkin blogiin. En ole mikään hyvä valokuvaaja eikä ole sitä isin ostamaa järkkäriäkään, mutta olen aina tykännyt kuvata, vaikka en ymmärräkään mitään sen enempää teknisistä hienouksista kuin taiteellisista sommitteluistakaan.

Ei kommentteja: