lauantai 19. tammikuuta 2013

Kylmä!

Hui kun onkin kylmä, aamulla pakkasta taisi olla lähemmäs -10 astetta, ja sääennusteen mukaan kylmyyttä on luvassa jatkossakin. En tykkää! Tosin Suomessa on kuulemma vielä pikkuisen vilakampaa... Huh, eipä käy kateeksi.

Meillä ei ole vesikupit tai putket VIELÄ jäätynet mutta ehtiihän tässä. Viime talvena jäätyi vain yksi talli ja se vielä menetteli, saattaa olla että ei tule vapaa-ajanongelmia jos kaikille noin 40:lle sisällä olevalle hevoselle pitää kantaa vedet talosta...

Tänään oli Verdenissä talvihuutokauppa. Kovin hurjiin hintoihin ei päästy, mutta onhan se reilu 50 tuhattakin myyjälle ihan mukava summa... Kolme hevosta oli näköjään mennyt taas Suomeen, suomalaiset ovatkin viimeisten vuosien aikana käyneet varsin ahkerasti Verdenissä ostoksilla. :) Mies ei ole vielä tullut kotiin joten en tiedä millä hinnoilla hänen esittämiään hevosia myytiin, itse en jaksanut tässä kylmyydessä ajatellakaan lähteväni lapsikatraan kanssa paikan päälle. Jos sitten eliittihuutokauppaan.

Itsellä olisi nyt kova halu ratsastamaan kunnolla, ärsyttävää että tuo selkä nyt jarruttaa menoa. Mutta eipä tässä oikein muu auta kuin ottaa rauhallisesti, toivottavasti nyt paranisi pikaisesti! Ja haluan nimenomaan ihan kunnon "rääkkiin" eli valmentajan silmän alle ja säännöllisesti, eipä tuossa yksin keventelyssä pidemmän päälle ole oikein mitään ideaa.

Kuvia ei ole tullut kummemmin otettua, mutta laitanpa nyt yhden kun käväisin oripihatossa varsoja katsomassa, ehkä pari viikkoa sitten. Tällaista siellä on:

Reunimmaisena oikealla Totilas-varsaKilpailukausikin alkoi, en ole oikein täältä vauvahattarasta ehtinyt kilpailutuloksia saati -suorituksia seuraamaan joten eipä siitä ainakaan tällä kertaa sitten enempää. Toivotaan että parhaat ovat voittaneet. :D Vapaa-aika kun menee nyt siihen Ypäjä-sarjaan, mietin kyllä juuri tässä jonain aamuna että kyllä meidänkin arjesta saisi varsinaisen komediasarjan kuvattua... Vaikka itseä ei aina nauratakaan.

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Yritin etsiä vastausta, mutten löytänyt. Utelen siis, mikä selässäsi on vaivana?

Pauliina kirjoitti...

Ei siinä kai mitään oikeaa vikaa toivottavasti ole, vanhuudenjäykkyyttä... :D Ei vaan taisin taas aloittaa ratsastuksen liian tehokkaasti raskaustauon jälkeen, niin kävi viimeksikin mutta eihän siitä olisi kannattanut ottaa opiksi.

Ainakin viimeksi auttoi kunnon tauko niin että selkään ei enää sattunut normaalielämässä, ja sen jälkeen ratsastuksen aloittaminen uudelleen mutta varovasti, ei heti samantien joka päivä tuntia harjoitusravissa. Nyt se onkin kyllä jo parempi. :)