tiistai 13. syyskuuta 2011

Päivät menee hirmuista vauhtia. kohtahan tässä ollaan jo muuttopuuhissa. Tosin sitä ennen siis edessä LOMA Suomessa!

Olen ratsastanut Consensilla nyt ensimmäiset kerrat fysioterapeutin (sellainen tämä nainen kuulemma oli) käynnin jälkeen ja kyllä, selvä ero oli havaittavissa! Tuntui että jalat irtosivat paremmin maasta ja muutenkin olemus oli letkeämpi. Toki hevonen oli sitten muuten aika vino ja jäykkä, kun on ollut useamman viikon erittäin vähäisellä liikutuksella, mutta noin liikkeiltään tuntui paljon paremmalta. Ja koska käsittely ei kestoonsa nähden todellakaan ollut kallis, niin voi kyllä jo tällä perusteella sanoa että kannatti.

Myyntihevosia olen katsellut kuumeisesti mutta ei mikään oikein tunnu omalta. Nyt löytyi yksi vähän mielenkiintoisempi mutta sieltä ei tietenkään vastata s-postiin, pakko sitten soittaa. Kärsin lievästä puhelinkammosta (siis en mielelläni puhu vieraiden ihmisten kanssa puhelimessa, tuttujen kanssa kyllä senkin edestä) mutta se on nyt pakko ehkä voittaa, vaikutti kuitenkin sen verran kivalta. Eikä ole niiiin älyttömän kaukana, että ei harmita vaikka ei sitten olisikaan niin kiva. Niin ja oikeastaan yksi toinenkin on jostain syystä jäänyt mieleen vaikka ei ole alkuunkaan sitä mitä etsin (no kriteerit ovat aika väljät, mutta noin periaatteessa olen ajatellut nuorta ruunaa tai oria, tämä taas olisi 10-vuotias tamma).

Bundeschampionaattikin oli ja meni, en ole niin kauhean hyvin perillä noista nuorista tähdistä, suvuista sun muista, joten ei siitä sen enempää. Olen ollut siellä joskus hoitamassa sekä kerran yleisönä ja onhan se hieno tapahtuma toki. Miehen sisko ratsasti 5-vuotiaiden kouluhevosten finaalissa neljänneksi (sekä voitti pikkufinaalin), estepuolella käsittääkseni Schockemöhlen hevoset olivat kärjessä. Niin ja nyt onkin esteratsastuksen EM-kilpailut alkamassa, niitä pitäisi ehtiä hiukan seuraamaan. Toivon toki Saksalle menestystä, etenkin kun yksi itsellekin oikeasti tuttu (Janne-Friederike Meyer) nimettiin mukaan. Koko joukkue oli ainakin selvinnyt vet-checkistä. EM-kisoissahan on edustettuna koko Beerbaumin talli: Ludger ja Marco Kutscher joukkueessa, Philipp Weishaupt varalla ja Henrik von Eckerman Ruotsin joukkueessa. :D

Nämä postaukset ovat todella tylsiä kun on niin harvoin kuvia, mutta jotenkin tässä kävi niin, että kun hankin uuden kameran, väheni kuvaaminen lähes olemattomiin. Ja etenkään tallille ei tule koskaan raahattua kameraa mukaan... Asia korjaantunee reilun kuukauden päästä, kun asutaan siinä tallin vieressä niin josko niitä kuviakin tulisi sitten joskus otettua... Sitä odotellessa tässä pari otosta sieltä tulevalta kotiseudulta, nämä ovat tosin kesäkuulta.

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Hei millä sä vaihdoit noitten sun kuvien taustan ton väriseks?
Ite en tekniikan ihmelapsena oo sitä keksiny, vaikka joka paikan oon mielestäni kattonu..

Pauliina kirjoitti...

Noh täällä varsinainen tietokoneasiantuntija... :D

Sen saa sieltä mallin suunnittelutyökalu > lisäasetukset > kuvat ja sieltä voi valita taustavärin ja reunuksen värin. Mä vain kokeilin kaikkia kun en noista niin ymmärrä mitä mistäkin tapahtuu, saahan ne sitten kaikki taas takaisin ennalleen (ainakin pitäisi saada :D).

Suvi kirjoitti...

Sieltä mä sitä oon etsinykkin..:D
Mutta mulla ei jostain syystä näy siellä sellasta kuva-vaihtoehtoa ollenkaan. Kummallista..