maanantai 19. syyskuuta 2011

Tunnustuksia

Apua, olen saanut kaksi tunnustusta, toivottavasti osaan nyt toimia oikein näiden kanssa...

Ensimmäinen tuli Suvilta:
1. Lempiruoka: Olen aika kaikkiruokainen, mutta tykkään mm. kiinalaisesta, jota tosin tulee nykyään syötyä tooooodella harvoin. :/ Mitään varsinaista tiettyä lempiruokaa ei taida olla.


2. Lempimakeinen: Oikeastaan kaikki Fazerin karkit. :D Joita ei tietenkään saa täältä mitenkään, parissa nettikaupassa on myytävänä ne suunnilleen ainoat laadut, joista en niin perusta. Mutta Fazerin TuttiFrutti ja ReMix (?) taitavat olla ykköset.


3. Lempiluettava: Hevoslehdet, etenkin St Georg ja ReiterRevue, sekä suomalainen agilitylehti.


4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Vaihtelee. Reilu parikymppiseksi uskottelin itselleni olevani täydellinen tumpelo kaikkien kädentaitojen kanssa, mutta äitiyslomalla pikku hiljaa innostuin. Tykkään tehdä ompelukoneella helppoja juttuja, neulominen yms. sen sijaan on liian hidasta ja pikkutarkkaa.


5. Lempielokuva: Apua, olenkohan katsonut yhtään elokuvaa viimeiseen 7 vuoteen... Yhdessä vaiheessa kävin kaverin kanssa leffassa pari kertaa viikossa ja olen nähnyt ehkä kaikki elokuvat, joita tuli 2000-luvun alkupuolella, mutta sain kai yliannostuksen. En kyllä osaa sanoa, muistan että nuorena tykkäsin aivan mielettömästi elokuvasta Kaukainen maa, vaikka en nyt enää edes muista mitä siinä tapahtui...En katso tv:tä oikeastaan ollenkaan (paitsi täydelliset naiset, aina!) joten ei tule katsottua elokuvia sieltäkään. 


Ei mutta, reilu vuosi sitten olin katsomassa Liisa ihmemaassa-elokuvan! Tosin en erikoisemmin tykännyt siitä.


Oma tunnustus lähtee HeidilleAnnelleAnnilleKristalle ja Ankille

Ei kommentteja: