sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Argh

Kirjoitin pitkän sepustuksen ennen bloggerin huoltokatkoa mutta se sitten katosi samoin kuin muutama kommentti. Nyt en enää edes muista mistä kirjoitin, mutta ehkä se ei sitten niin kovin tärkeää ollut.

Consens oli kisoissa perjantaina ja pääsin kuin pääsinkin katsomaan :D Ensimmäisessä luokassa se sijoittui ja toisessa vauhtia oli vähän liikaa kuten aina, ja yksi puomi taisi pudota. Otin jopa kuviakin, mutta en ole saanut niitä vielä koneelle asti. Tänään olisi minun ratsastuspäivä, pitää muistaa taas vähän keskittyä siirtymisiin jotka kyllä auttavat saamaan takaosaa vähän paremmin töihin, vaikka eivät ihan herran lempiharjoitus olekaan. Toivottavasti sade loppuu siihen mennessä niin että pääsisi vihdoin kentälle, viime aikoina olen ratsastanut vain maneesissa kun kenttä oli niin kuiva että siellä ei pystynyt ratsastamaan (sen lisäksi että se pölyää, tulee pohjasta myös hirmuisen liukas kun se on oikein kuiva), nyt sitten on vihdoin satanutkin edes hiukan, mutta sateellakaan en voi mennä ulos, koska käytössä on miehen pomon satula (mies on saanut omansa jotenkin rikki, on ehkä maailman lahjakkain ihminen hajottamaan ihan mitä tahansa, ja meidän satulaseppä on tunnettu työnopeudestaan siltä osin, että sellaiset noin vuoden odotteluajat eivät ole mikään harvinaisuus). Huomasin muuten itsessäni kerrassaan ihastuttavaa kouluratsastajamaistumista, kun miehen pomo joka on suunnilleen minun pituiseni, oli käyttänyt satulaa ennen minua ja pidensin jalustinhihnoja NELJÄ reikää. :D

Toisen testatun hevosen infektioanemia-tulos oli negatiivinen, joten ainakin vielä voidaan ottaa suht rauhallisesti. Karanteenialue on 2km kyseisestä tallista niin kauan kun tapaukset eivät lisäänny.

Ei kommentteja: