keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kouluratsastusta

Heppailut on jäänet Consensin osalta nyt väliin, koitan vähän keskittyä noihin koirajuttuihin kun sunnuntaina on BH-koe. Mies hyppäsi eilen ja meni kuulemma ihan hyvin, perjantaina sillä on kisat, menee nuorten hevosten L:n ja M:n.

Töissä olen sitten toki ratsastanut, se jäykkistamma alkaa olla jo vähän parempi. Pomo aikoo kivuta kyytiin vielä tällä viikolla, sitten kuullaan tuomio... Tänään sain myös istuntaopetusta pomon koulusatulassa, ja se oli yllättäen oikein miellyttävä! :) En ole elämässäni kovin monessa koulusatulassa istunut, ja koska ne ovat enimmäkseen olleet aika karmeita kokemuksia, olen asennoitunut koulusatuloihin hiukan...negatiivisesti. Asennemuutoksen aika kai sitten. Koulusatulan alla oli PONI, vähän vaati totuttelua sekin kun ei ole juuri tullut poneilla ratsastettua :D Aloitin aikoinaan ratsastuksen isoilla hevosilla ja poneilla olen ratsastanut oikeastaan vain lapsena ratsastusleireillä pari kertaa ja muuten vasta aikuisena koulutusmielessä. Oli ihan mukava kokemus kuitenkin, hiukan aluksi säälitti mutta eipä tuo onneksi vaikuttanut kärsivältä.

Olen nyt ihan vakavissani ajatellut joskus kokeilla kisaamista Consensin kanssa, sitä varten pitää vain suorittaa ensin ratsastusmerkki. Täällähän ei siis ole mitään seura- tai aluekilpailuja vaan kaikkiin kilpailuihin on samat vaatimukset. Suomessa olen joskus kilpaillut joten jos hankkisin uudelleen Suomesta kilpailuluvan saisin varmaan sen perusteella kilpailla täällä ilman noita merkkisuorituksiakin, mutta sitten pitäisi liittyä uudelleen seuraan Suomessakin, ja toisaalta eipä noista merkeistä nyt haittaakaan varmaan ole. Päin vastoin, pääsee harjoittelemaan ensin sitä kisamaista tapahtumaa ilman hirveitä ihmismääriä. Pitää vain jossain vaiheessa ottaa selvää koska sellaiseen voisi päästä, en tiedä järjestetäänkö merkkisuorituksia ollenkaan kesken kauden.

Miehellä on syntymäpäivä piakkoin ja olen miettinyt jotain hevosmaista lahjaa, lahjan hankkiminen kun on aina niin hankalaa. Vakinettikaupassani Krämerillä ei vain oikein ollut mitään sopivaa, joten pitäisi joko tilata muualta tai sitten raahautua ihan paikan päälle ostoksille.

Ei kommentteja: