maanantai 19. syyskuuta 2011

Ja toinen tunnustus tuli Kristalta , kiitos vain kovasti! :)


Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa kyseisiä blogeja asiasta. Kysymykset ja omat vastaukseni:

1 Suosikkiväri: Ruskea! Tämä on se, mitä teininä ei kehdannut sanoa... Mutta tykkää kovasti ruskean sävyistä sekä oranssista ja punaisestakin.

2. Suosikkieläin: Koira ja hevonen. Koira on minulle enemmän lemmikki ja hevoset työtä, joten ehkä vaaka kallistuu noin millin koirien puolelle. En kyllä osaisi elää ilman kumpaakaan.

3. Suosikkinumero: En pidä numeroista. :D

4. Suosikki alkoholiton juoma: vesi, hohes C omena-greippi -mehu.

5. Facebook vai Twitter: Facebook, twitteristä en ymmärrä mitään.

6. Intohimosi: no näitä on monia, mutta mm. ben&jerrys -jäätelö...

7. Saada vai antaa lahja: Tykkään kovasti antaa lahjoja, mutta usein on huono omatunto siitä, että se lahja ei ehkä sittenkään ole kiva. Yleensä en voi käyttää lahjoihin hirveästi rahaa, joten kekseliäisyyttä tarvitaan. Tykkään toki saadakin lahjoja, mutta en välitä turhasta tavarasta, joten "yllätyslahjaa" kivempi asia on yleensä vain yhteydenotto, ellei sitten todellakin tiedä mistä pidän.

(olen kyllä todella huono matematiikassa, mutta luulisin että tähän väliin kuuluisi 8? Se on varmaan kadonnut matkan varrella)

9. Suosikkiviikonpäivä: yleensä perjantai, riippuu toki viikosta.

10. Suosikkikukka: en tiedä kukista mitään, eikä minulla ole ikinä ollut ainoatakaan omaa viherkasvia... Mutta kyllähän kaikkia nättejä (=värikkäistä) kukkia on kiva katsella.

Tunnustus lähtee (toivon etten mene sekaisin ja laita näitä samoille ihmisille, tai samoille joille Krista laittoi...)

SuvilleDressyR-blogilleSusannalleSatullePiialleAmalialleSavulle ja SatulleJoannalleHelenalle ja Nooralle!

Hui, toivottavasti en nyt sekoillut blogien ja linkkien kanssa... Ensimmäisen sekoilun tajusin jo äsken, laitoin tunnustuksen saaviin blogeihin linkin oman blogini etusivulle enkä tähän tekstiin, toivottavasti löytävät tunnustuksensa tarvittaessa kuitenkin myöhemminkin täältä tekstitulvan (:D) seasta...

2 kommenttia:

arroparro kirjoitti...

Oho, matkasta tippunut kasi löytyi pienellä salapoliisityöllä ;)

8. Suosikkikuvio:

Piia kirjoitti...

Kiitoksia tunnustuksesta! :) Sinulla on kiva blogi, en olekaan aiemmin tutustunut tähän.