sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Viime aikoina on pitänyt ottaa vähän rauhallisemmin, lapset toivat päiväkodista mahataudin joka on nyt käynyt meidät kaikki läpi, naapurit mukaanlukien. Toissapäivänä putosin hevosen selästä, tai olin jo tulossa alas kun hevonen vaihtoikin maisemia ja laskeuduin päälleni. Nyt on sitten niska ja selkä jumissa, päätä särkee lisäksi jo sen mahataudinkin takia. Laskeutuminen oli ilmeisesti melko näyttävä, maneesissa oli samaan aikaan eräs valtionsiittolan ratsuttajista joka totesi rohkaisevasti "ihme ettei sun niska katkennut". :D

Consens taas on mennyt viime aikoina jälleen ihan mukavasti. Näin kylmällä ilmalla se on yleensä vähän hankala, kun takaosan lihaksissa on muutenkin vikaa ja pakkasella ne ovat vielä jumissa, mutta kun malttaa lämmitellä kaaaaauan ja hitaasti niin se auttaa. Miehen piti hypätä tällä viikolla mutta se jäi kun oli ensin myös mahataudissa ja sitten oli yhden päivän kouluvalmentajan kanssa hevosenostoreissulla.

Ensi viikosta alkaen onkin sitten tiedossa vähän enemmän puuhaa, mies menee Verdeniin hannoverliitolle ratsastamaan kolmeksi viikoksi jonkun koulutusprojektin estehevosia. On siellä puoli päivää (plus ajomatkat kaksi tuntia) ja sitten sen toisen puolikkaan aikana pitää hoitaa nämä omat. Teoriassa se kyllä onnistuu, kunhan ei nyt enää tulisi kauheasti sairastumisia tai muuta vastaavaa väliin.

Ei kommentteja: