lauantai 10. joulukuuta 2011

Piti taas hiukan uudistaa tuota ulkoasua. En sitten todellakaan osaa väsätä mitään bannereita ja tuskin alan koskaan opettelemaankaan, joten tämä valmistarjonta saa luvan riittää...

Consensin ostajaehdokkaat eivät tulekaan, olivat ostaneet jonkun toisen hevosen. Miestä harmitti, minua ei niinkään. :D Olen kyllä tottunut tässä vuosien varrella siihen, että ne hevoset aina lähtevät tavalla tai toisella enkä niihin sillä tavalla kiinny että se haittaisi kun niistä pitää erota, mutta kyllä Consensia olisi tullut ikävä. Myynnissä se toki edelleen on niin kuin on ollut tähänkin asti, mutta eipä tuolla nyt ostajat (enää) ihan jonossa seiso.

Tänään juoksutin pikkupojan (jolle pitäisi kai keksiä joku kutsumanimi) satula selässä, koska juoksutusvyö joka sillä oli eilen ensimmäisen kerran, hankasi karvat pois sen 10 minuutin aikana... Ihanaa, toinen herkkis. Consensia myös hankaavat niin suitset, satula, loimet kuin ratsastajan jalatkin, ihan sama mitä tekee. Ei se tosin sitä taida haitata mutta näyttää rumalta.

Pikkupoika ei sanonut satulasta mitään, tosin oli pakko ottaa meidän poniwintec, koska kunnon satulat olisivat sille ihan liian pitkiä. Minun ahterini ei kyllä tuohon poniwinteciin sovi, joten jos herran selkä ei tuosta yhtään pitene, täytyy ilmeisesti aloittaa ankara laihdutuskuuri. :S

Otin taas vähän kuviakin, oikeastaan piti ottaa joulukortteja varten mutta sitä joulukorttikuvaa en nyt laita tänne, jos tätä lukee joku jolle olen laittamassa joulukorttia... Poikien leikkejä piti kuvat, pojat ovat siis minun pikkuheppani ja Consensin 4-vuotias Chacco-Blue -veli, jolla ei yhä ole nimeä. Meilläkin on nyt sitten mutatarhat kun on hiukan myrskynnyt, tavallisille laitumille ei voi laittaa kun ne ovat niin pehmeitä että pohja menee ihan tohjoksi, mutta nyt viikonloppuna aidataan pari talvilaidunta niin ettei tarvitse tuolla lätäkössä juosta koko talvea.

Ja vielä pari muuta hevosta, tässä on 2-vuotias joka on ehkä koulutettavana, jahka eräs ihminen nyt päättää ostaako sen vai eikö. Sillä on hieman erikoiset pään merkit ja etenkin molempien silmien valkoiset vilkkuluomet tekevät katseesta sen verran, ähm... persoonallisen, että kasvattaja ei pääse siitä eroon vaikka suku on ihan hieno ja hinta ei niin korkea.Ja tällainen tamma tuli eilen sisäänratsastettavaksi, hienoa holsteinilaista esteverta. Huomenna on irtohypytys niin nähdään osaako se myös hypätä.


Loppukevennykseksi on vielä pakko laittaa kuva koirasta. :D

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tuo kaksvuotiashan on ihana! :D Vai onko kilparatsastajat niin totista porukkaa että ei kehtaa erikoisemman näköisellä hevosella ratsastaa? ;

Suvi kirjoitti...

Ihan tuo kaksivuotias! :)
..Ja tuo kuva koirasta on mainio :D

Elina kirjoitti...

Minkä verran teillä on viä lämmintä siä Saksassa? :) Nuo kuvat on jotenkin ihanan kesäisiä, vaikka puista onkin tippunu lehdet..

Pauliina kirjoitti...

Heh, no on se oikeastaan aika villin näköinen otus. Tuo pään merkki on ihan ok ja jopa hauska, mutta silmät on kyllä aika kaameat. :D Ja kun tuosta pitäisi kouluratsu tulla niin tuo katse ei ainakaan anna lisäpisteitä.

Sääkysymykseen olisin voinut vielä eilen vastata hiukan paremmin, tänään nimittäin oli +2 astetta ja räntäsadetta, yäk. Yöksi luvattiin myrskyä. Muuten on kuitenkin ollut ihan kivat ilmat ja etenkin marraskuu oli tosi nätti, parhaimpina päivinä oli varmaan +15 astetta. Muuten on ollut siinä kymmenisen astetta ja nyt joulukuun puolella vähän alle. Pakkastakin oli pari kertaa yöllä mutta siitä on jo pari viikkoa.