torstai 23. kesäkuuta 2011

Niin joo, olenhan minä itsekin vähän ratsastanut. Mieleen on jäänyt lähinnä sunnuntai, jolloin Consens meni ensimmäistä kertaa oikeasti todella huonosti. En toki ollut itsekään ihan parhaimmillani, umpijäässä kisojen katsomisesta ja nälkäkin oli, ja Consens ei ollut tehnyt neljään päivään mitään muuta kuin ollut kävelytyskoneessa. Mutta oikeastaan se oli toisaalta myös ihan positiivinen kokemus, koska tähän asti Consens on mennyt aina joko todella hyvin tai ainakin yrittänyt mennä hyvin, aina on ollut lopuksi tunne että se menee paremmin kuin alussa. Välillä on tuntunut että on ihan sama mitä siellä selässä sählään, kun se mennä lompsuttelee aina kuuliaisesti ja siististi. Mutta siis ilmeisesti teen kuitenkin yleensä enemmän oikein kuin väärin, koska se kuitenkin OSAA mennä huonosti ja olla vähän inhottavakin.

Ongelmat johtuivat tosin onneksi lähinnä tauosta ja itsestäni, mies ratsasti maanantaina ja sanoi että se meni ihan hyvin, ja eilen ratsastin itse ja Consens oli taas oma yritteliäs ja leppoisa itsensä. Lievän mielenhäiriön hetkellä pyysin pomoa huomenna (tai no, tänään, kun kello näköjään taas lähentelee yhtä...) pitämään minulle tuntia... Sitten saa ainakin kuulla missä oikeasti mennään.

Tulevaisuuden osalta on nyt sovittu, että aloitetaan työt miehen vanhempien luona 1.11.(2011, toivotaan että tämä on onnenluku :D) lapsille on etsitty päivähoitopaikka ja molempien työnantajat tietävät, asunto pitää vielä irtisanoa. Lokakuussa siellä on vielä joku orivalinta mihin tarvitsevat niitä meille tarkoitettuja karsinoita, joten ei voitaisi kuitenkaan lokakuussa vielä mitään kunnolla tehdä. Saa sitten nähdä mitä siitä tulee... Itselläni on nyt vähän hevoskuume (kun noiden hevosten kanssa ei muuten saa olla tekemisissä...), haaveilen ihan omasta harrastehevosesta. Sellaisesta jota ei tarvitsis koulia paremmaksi siksi että sen saisi myytyä, tai jonka pitäisi olla jotain erityisen hienoa, vaan ihan vain jostain jolla olisi kiva ratsastella ilman suorituspaineita. Toki Consenskin on kiva harrastehevonen, mutta sen päätehtävä on (nyt, kun sen myyminen on melko epätodennäköistä) kuitenkin olla miehen estehevonen, ja jos se menee kisoissa huonosti (no ihan varsinaisen huonosti se ei tosin ole vielä koskaan mennyt, mutta silti) mietin johtuuko se jostain, mitä minä olen tehnyt. :D

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mikäs kaupunki se olikaan mihin te nyt sitten muutatte?
Nopeella aikataululla sitten kumminkin päädyitte ratkasuun ja sanoista tekoihin..:) Tsemppiä!

Pauliina kirjoitti...

Kaupunki... :D

Se on sellainen kylä joka kuuluu Cellen "piiriin" (en nyt just muista oliko tälle jotain vakiintunutta suomennosta, kun Suomessa ei tällaisia jakoja ole). Celle taas on pieni kaupunki tuolla suht pohjoisessa, heppaihmisille ehkä tutumpi Hannoverin valtionsiittolasta. Aika maaseutua siis kuitenkin, suunnilleen samantapaista seutua noin väkimäärältään kuin tämä missä nyt asutaan.

Joo vaihtoehdot oli aloittaa lokakuussa tai helmikuussa, ja ajateltiin että mitä sitä sitten odottelemaan, ei se siitä miksikään muutu ja tylsä sitten muuttaa talvella jos sattuu olemaan vaikka kylmä (toivottavasti ei ole :D). Lokakuu vaihtui marraskuuksi kun tarvitsevat lokakuussa vielä niitä karsinoita, mutta eiköhän me lokakuun puolenvälin tienoilla aleta muuttamaan, menee siinäkin aikansa.