tiistai 7. kesäkuuta 2011

Täällä sitä ollaan nyt ihan yksin. Sinkkuelämää! Mies ja lapset ovat miehen vanhempien luona ja viihtyvät kuulemma oikein mainiosti. Lapset ovat olleet seuraamassa niin tammojen siementämistä kuin varsojen polttomerkitsemistäkin...

Minä olen ollut aamupäivät töissä ja käynyt iltapäivällä ratsastamassa Consensilla. Kaikella ylijäävällä ajalla voisin vaikka opiskella, muutama kurssi kun pitäisi vielä yliopistoon suorittaa, mutta... jotenkin en ole saanut aikaiseksi. Consens on mennyt ihan kivasti, sillähän oli muutama päivä peräkkäin vapaata ja se taisi vähän virkistää mieltä. Samoin kyllä sään viileneminenkin, viime viikolla oli kuitenkin reippaasti yli +30 astetta ja eilisillasta asti on ollut nyt suorastaan viileää, reilu +20 astetta. Tosin ei Consensia helteet niin hirveästi tunnu häiritsevän ja itsekin kyllä vain pidän lämmöstä, mutta töissä vanhemmat hevoset vähän hyytyvät kuumuudessa.

Viikonloppuna menen varmaankin hakemaan muun perheen kotiin, jos vain sää suosii niin aion todellakin käydä palluttelemassa (ja valokuvaamassa) iiiiiihastuttavia pikkuvarsoja, tuitui.

Ei kommentteja: