torstai 2. kesäkuuta 2011

Totilas

Hienostihan se Totilas suihki menemään uudenkin ratsastajan kanssa. Meillä oli oikein kisakatsomo pystyssä, tv:stä tuli lisäksi samaan aikaan Hampurin derbyä. Itse olisin kyllä melkein odottanut vähän enemmän virheitä uuden ratsastajan kanssa, vaikka en Matthias Rathin ratsastustaitoja epäilekään, Gal kuitenkin ratsasti Totilasta vuosikaudet. Mutta ilmeisesti on vain niin hyvin koulutettu ja hyvähermoinen hevonen. Hienolta näytti kyllä, ja kyllähän tuo voittikin aika ylivoimaisesti luokkansa. Huomenna olisi vielä toinen koitos, jos jotakuta kiinnostaa niin kisojahan voi seurata livenä täältä.

kuva dressage-news.com


Itse käväisin tänään aamulla töissä, oli ihan leppoisaa koska pomo oli poissa ja tallin riitapukaritkin sattuivat onneksi eri aikoihin paikalle. Ratsastin ponilla, joka innostui ulkokentällä niin, että esitti kunnon pukkiloikkasarjan :D Olisi ollut noloa kertoa pomolle jos olisin pudonnut lastenponin selästä, onneksi poni on kuin nojatuoli joten ei sieltä ihan äkkiä irtoa.

Consensilla en ratsastanut kovin paljoa koska se oli tänäänkin aika vetelä, oli tosin ollut koko aamupäivän laitumella. Huomenna sillä onkin vapaata koska mies ei ole ihan kisakunnossa, ja saa varmaan lomailla viikonloppunakin.

Huomenna mies menee varmaan töihin vaikka ei ratsastaa voikaan, saa sitten toimia yleisenä besserwisserinä. Sympatiat ovat täysin hänen työtovereidensa puolella :D Me mennään varmaan lasten kanssa kisoja katsomaan, kun yksi minun töissä ratsastamistani hevosista hyppää, ja kaveri kutsui meidät sinne jäätelölle.

Ei kommentteja: