perjantai 10. kesäkuuta 2011

Sinkkuelämä alkaa olla lopuillaan, sunnuntaina menen hakemaan miehet kotiin. Maanantai onkin pyhä, joten minulla on töistä vapaata (muuten ensimmäinen työpaikkani, jossa pyhät ovat vapaita :D).

Consensin kanssa tuntuu, että jonkinlaista edistymistä tapahtuu. Siis nimenomaan tuntuu, koska en tosiaan tiedä miltä meno näyttää. Jossain vaiheessa olisi pakko päästä jonkinlaiseen opetukseen, ainakin jos Consens nyt tosiaan on meillä vähän pidempään, niin kuin nyt vähän vaikuttaisi. Ongelmanahan on, että se ei ilmeisesti matkusta trailerissa (se kyllä menee traileriin, mutta siellä oleminen on vähän hankalampaa. Kuulemma, en ole ollut todistamassa), ja pomoani en oikein saa Consensin tallille opettamaan, koska he eivät paikan omistajan kanssa tule oikein juttuun... (näitä tyypillisiä hevosihmisten juttuja taas). Siellä taas ei oikein ole ketään joka katsoisi, miehen pomon käsitys hevosen oikeasta liikkumisesta on ehkä vähän erilainen kuin minun, ja mies nyt ei uskaltaisi ainakaan mitään negatiivista sanoa vaikka pyytäisinkin, mikä toisaalta on ehkä ihan fiksua. :D No pitää nyt katsoa, jos nyt vain omaksi ilokseni ratsastelen niin kyllähän se riittää että tuntuu menevän kivasti, mutta jos joskus sitä kisaamista haluaisi miettiä niin sitten pitäisi ehkä vähän tietää mihin kiinnittää huomiota. No oli miten oli, tuntuu että se on viime aikoina ollut vähän vähemmän etupainoinen. Olen ratsastanut nyt tämän viikon joka päivä, toissapäivänä piti vähän neuvotella oikeasta suunnasta kun kentällä tuuli, esteet olivat vaihtaneet paikkaa (Ei kannata odottaa, että estehevosen hermot kestäisivät esteitä, jotka ovat eri paikassa kuin edellisenä päivänä...) ja naapurin mullikat menivät pukkilaukkaa kentän vieressä, mutta pieni taistelu kannatti koska eilen menikin sitten oikein hyvin, ja tänään myös. Viikonlopun herra saakin viettää laitumella laiskistuen.

Huomenna olin oikeastaan ajatellut nukkua aamulla pitkään, ensimmäistä kertaa sitten esikoisen syntymän, mutta keksin onneksi hyödyllisempää tekemistä... Lupauduin kaverin kisahoitajaksi. En ole ollutkaan kisoissa ilman lapsia, noh, kertaakaan sinä aikana kun lapsia on ollut, joten ehkä tämä on ihan virkistävä kokemus. Saa nähdä, riippuu vähän siitä kuinka niissä kisoissa sujuu.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! =)

Pauliina kirjoitti...

Jee, kiva jos näitä löpinöitä jaksaa joku lukea... Tervetuloa. :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos! Mukava lukea täysin erilaista hevoselämää kuin mitä itse viettää. :D