keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Johan tässä onkin taas ehtinyt hujahtaa monta päivää. Sunnuntain irtohyppäys sujui ihan kivasti, minun pikkumiehenikin näki ensimmäisen kerran puomeja ja loikki kiltisti yli. Ihan pienenpieniä sillä vain hypytettiin kun ei tosiaan koskaan ole estettä nähnyt eikä tuon hyppytaidoilla ja -tekniikalla nyt ole minulle niin hirveästi merkitystä.

Muutkin hevoset hyppäsivät enimmäkseen ihan kiltisti, tyylissä nyt oli muutamalla kouluhevosella hiukan toivomisen varaa, mutta yli päästiin ja se kai on pääasia.

Olen ratsastanut Consensilla nyt joka päivä ja se on mennyt ihan mukavasti, tuossa välillä kun se oli aika mahdoton. Tosin Consensin elämä järkkyi pahasti pari päivää sitten, sen karsinanaapurina ollut vanha siitostamma lähti omistajansa luo. Consens oli suunnattoman rakastunut tähän rouvahevoseen ja tunne todellakin oli molemminpuolinen. Toisaalta tänään siihen karsinaan muutti uusi siitostamma joten ehkä se hiukan paikkaa särkynyttä sydäntä?

Huomisesta sunnuntaihin olen töissä Pferd und Jagd -messuilla Hannoverissa, saa nähdä mitä siitä tulee... En oikein pidä itseäni välttämättä kaikkein sopivampana ihmisenä tuollaiseen hommaan, mutta katsotaan. On se ainakin erilaista. Perjantaina siellä on gaalailta ja apassionata-tyylinen näytös jonne menemme miehen kanssa, siitä onkin muutama vuosi kun ollaan viimeksi käyty jossain ilman lapsia.

Jospa vielä pari kuvaa, kun ei tuota kirjoitettavaa tule nyt enempää mieleen.PikkuheppaniBennin 30v mielipide valokuvamallina olemisesta

Ei kommentteja: